Vragen of advies nodig? Bel 033 - 246 17 47

Pilates

Pilates

Als u er behoefte aan heeft op een bewuste manier te werken aan kracht en stabiliteit van uw lichaam, maar u wilt daarvoor liever niet naar een sportschool, of als u graag verder wilt gaan met oefeningen die u van uw fysiotherapeut leerde, maar u doet dat liever onder begeleiding, denk dan eens aan een pilatesles bij Fortius. Ook voor de preventie van klachten is pilates heel geschikt.

Pilates bij Fortius

Onze pilateslessen worden in groepen gegeven door een van onze fysiotherapeuten. Kennis van het menselijk lichaam en pilatesoefeningen komen samen in de les. Tijdens de pilateslessen worden de oefeningen gevarieerd aangeboden en wordt er aandacht besteed aan lichaamshouding. U verbetert uw kracht, conditie, stabiliteit en lichaamshouding: de ideale combinatie voor een uur ontspanning door inspanning!

  

Meedoen met Pilates?

Wilt u graag vrijblijvend een proefles volgen? Dat kan! Kijk dan in ons overzicht van groepslessen wanneer de pilatesles plaatsvindt en neem contact op om een proefles af te spreken. Ook de tarieven van deze groepsles kunt u op deze pagina vinden (deze zijn gelijk aan de tarieven van de Fysiofitness). Indien u besluit om een periode pilates te volgen, dan wordt er een intake gepland om uw fysieke belastbaarheid te beoordelen.