Vragen of advies nodig? Bel 033 - 246 17 47

YVLO-ZwangerFit®

Zwanger of net bevallen?

Tijdens de bijzondere negen maanden van een zwangerschap is goed voor uw lijf zorgen belangrijk.

Blijven bewegen is daarbij een veel gehoord advies, maar wat is verstandig tijdens de zwangerschap? Wat mag u doen na een keizersnede, hoe snel na de bevalling kunt u weer hardlopen? Allemaal vragen waar onze speciaal opgeleide ZwangerFitdocentes u bij kunnen helpen. Kom in groepsverband mee doen met de ZwangerFit, BevalFit of MamaFit lessen!

De ZwangerFit-lessen bestaan uit training en coaching. De training bestaat uit actieve lessen met oefeningen om je conditie en kracht te trainen en daarnaast heerlijk te ontspannen. Na een warming-up in onze oefenzaal met cardio-apparatuur ga je aan de slag met oefenmaterialen om kracht en conditie te trainen en daarnaast ontspanningsoefeningen te doen. Deze oefeningen helpen je om je sterk en fit te houden tijdens je zwangerschap.

Tijdens de lessen wordt onder andere aandacht besteed aan:
– de bekkenbodemspieren
– houding tijdens je zwangerschap
– veranderingen in je lichaam als je zwanger bent
– voorkomen of verhelpen van rug- en bekkenklachten

De coaching (theorielessen) wordt gegeven in de vorm van BevalFit-lessen. Wanneer je al eerder zwanger bent geweest is het mogelijk de BevalFit-lessen niet te volgen.
MamaFit is het vervolg op ZwangerFit. Na je bevalling wil je weer fit en sterk worden en dit kan bij je vertrouwde ZwangerFit-Trainer. Voor meer informatie over MamaFit klik op de link.

Een basispakket (ZwangerFit en BevalFit) bestaat uit 15 lessen en kost € 165,00.
Daarna zijn er pakketten van 5 of 9 lessen bij te kopen voor € 11,20 per les.
In een aantal gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de kosten van de YVLO-ZwangerFit®-cursus. Kijk hiervoor in het vergoedingenoverzicht van je zorgverzekering.