Herstart sportactiviteiten in ons centrum

geplaatst in: Uncategorized | 1

Beste abonnementhouder,

Wij hebben goed nieuws! Vanaf woensdag 1 juli bent u weer welkom om binnen in onze praktijk te sporten. Wij hebben voor de komende maanden een lesrooster gemaakt met verschillende lesvormen: binnen of buiten, individueel of in een groep.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Deze richtlijnen zorgen voor een aantal aanpassingen:

AANMELDEN:

 • U dient zich voor elke training (bij voorkeur online) aan te melden. Hierdoor bewaken wij het aantal cliënten in de oefenzaal. U heeft de keus uit een groot aantal lesuren. Aanmelden kan vanaf heden via een online agenda. Hierover leest u later meer.

U kunt zich inschrijven op één van de lesuren. U heeft één uur de tijd om te trainen. Op drie momenten in de week heeft u de tijd om 1,5 uur binnen de Fysio Fitness te trainen. Mocht het zo zijn dat deze tijden voor u niet haalbaar zijn én het is noodzakelijk dat u langer dan één uur traint, dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat we samen met u een oplossing kunnen zoeken.

 • We vragen u niet te komen sporten als:
  • U last heeft van benauwdheidsklachten, neusverkoudheid, hoesten en/of koorts (boven 38°C)
  • U een huisgenoot heeft met koorts en/of benauwdheidsklachten
  • U het coronavirus heeft gehad en dit in de afgelopen zeven dagen is vastgesteld (d.m.v. een test)
  • U in quarantaine bent omdat u in direct contact bent geweest met iemand waarbij corona is vastgesteld

SPORTEN:

 • Kom niet eerder dan de aanvangstijd van het lesuur waarop u zich heeft ingeschreven. Zorg ervoor dat u vijf minuten voor het volgende lesuur het pand weer verlaten heeft.
 • Was na binnenkomst direct uw handen in de toiletruimte.
 • Het sanitair, de kleedkamers en douches mag u gebruiken. Ook in de kleedkamers moet 1,5 meter afstand van elkaar worden gehouden. Gezien de afmetingen van de kleedruimtes vragen wij u zoveel mogelijk om in sportkleding te komen.
 • De oefenzaal is zo ingericht dat u rekening kunt houden met de 1,5 meter afstand die u moet houden met uw mede-sporter. Wij vragen u zelf ook om hier alert op te zijn. Mogelijk moet u door deze maatregel iets langer wachten op een toestel. Wij vragen uw begrip hiervoor.
  In de oefenzalen vragen wij u de onderdelen van de apparaten die u met uw handen hebt aangeraakt na afloop te desinfecteren. Let op: het middel op een doekje spuiten en daarmee het apparaat schoonmaken. Niet het middel rechtstreeks op het apparaat spuiten.
 • Tussen 12.30 en 13.00 uur is er geen begeleiding in de oefenzaal aanwezig.

GROEPSLESSEN:

In het rooster zijn verschillende lessen opgenomen:

Fysio Fitness

Coretraining (voorheen Pilates) 

Seniorfit

Circuittraining

YVLO-ZwangerFit®

Mamafit

Wandelfit

Ladyfit

Afhankelijk van uw abonnement kunt u inschrijven op de lessen. Mocht u een keer aan een andere les willen deelnemen, neemt u dan contact met ons op. Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

INSCHRIJVEN:

U kunt gebruik maken van een online agenda om zich in te schrijven voor de lessen. Wij begrijpen dat deze werkwijze net als voor ons, ook voor u wennen zal zijn. Mocht online inschrijven voor u niet haalbaar zijn, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 033-2461747.

In het document onderaan dit bericht vindt u een stappenplan om een account aan te maken en een inschrijving aan te maken.

We hopen dat deze uitleg u voldoende informatie geeft om online uw les te reserveren. Neemt u gerust contact met ons op als u wilt reserveren maar het niet lukt.

Wij kijken uit naar uw komst in de praktijk!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team Fortius Fysiotherapie


Procedure account aanmaken en online reserveren

 1. Hans van Vredendaal

  Leuk om weer te mogen beginnen, ik zie er naar uit. Jullie hebben de procedure perfect opgezet, het maken van de aanmelding en reserveringen ging echt heel eenvoudig.
  Alvast dank voor jullie inzet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *