Nieuw rooster buitenlessen

geplaatst in: Fortius Nieuws, Fysiofitness | 0

Heeft u al meegedaan met een buitenles? Wij vinden het fijn om u weer te zien en dagen u uit om een keer mee te doen. De training is vast anders dan u gewend bent, maar dat maakt het niet minder leuk!

Hieronder ziet u alvast een kleine impressie van de afgelopen tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze trainers en therapeuten bekijken per deelnemer welk niveau van sporten haalbaar is en verzorgen een daarop aangepaste les.

Hierdoor kan iedereen op zijn/haar eigen niveau deelnemen.

We hebben het lesaanbod voor de komende weken aangepast en uitgebreid. U kunt het nieuwe aanbod in het onderstaande schema zien. Dit rooster gaat in vanaf maandag 8 juni 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden voor de lessen kan via 033-246 17 47 of info@fortiusfysiotherapie.nl
Vermeld daarbij welke les op welke dag u wilt volgen en uw naam en geboortedatum.

Conform de richtlijnen van het RIVM zijn onze kleedkamers en sanitair niet te gebruiken. De trainer ontvangt u in Nijkerk aan de achterzijde van ons pand, in Nijkerkerveen bij de hoofdingang van s.v. Veensche Boys.
Vergeet niet een handdoek en een eigen fles water mee te nemen.

Wanneer de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het niet verantwoord is om buiten les te geven, zullen wij dit uiterlijk 1 uur voordat de les aanvangt melden op onze website, Facebookpagina en Instagram.
Mocht u zich hebben aangemeld, maar klachten ontwikkelen als hoesten, (milde) verkoudheid en/of koorts, wilt u zich dan telefonisch afmelden? Dit geldt ook als één van uw huisgenoten deze klachten heeft.

Daarnaast hopen we dat we u vanaf 1 juli weer binnen in ons centrum mogen begeleiden. Op dit moment zijn we bezig de hiervoor benodigde voorbereidingen te treffen.

 

Team Fortius Fysiotherapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *