Nieuwe collega

geplaatst in: Fortius Nieuws, Team | 0

Misschien bent u haar al tegengekomen in onze praktijk: onze nieuwe collega Esther.

Hieronder stelt zij zich graag aan u voor.

Misschien ben ik een nieuw gezicht voor u, misschien niet…

Mijn naam is Esther van Benten en vanaf deze maand werk ik als manueel therapeut voor Fortius. Daarnaast volg ik een promotietraject aan de faculteit Gedrags- en Bewegingswetenschappen van de VU in Amsterdam. Ik doe onderzoek naar zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn. Ik vind het heel waardevol om in een werkweek zowel met de behandeling van patiënten als met het onderzoek naar de beginselen daarvan bezig te zijn. Daarnaast geef ik les op de opleiding manuele therapie van de Hogeschool van Utrecht.

Ik ben getrouwd met Laurens en samen zijn wij de ouders van Jim en Tess, 8 en 6 jaar. Als ik niet aan het werk ben, ben ik graag met hen buiten op stap. Ik kook graag, houd van muziek en wissel zo’n beetje per jaar van sport… Je maakt me blij met lekkere koffie of een glaasje wijn, dat hangt een beetje van het tijdstip af.

Mocht dit verhaal of mijn gezicht u bekend voorkomen, dat kan kloppen. Na mijn opleiding fysiotherapie ben ik bij Fortius begonnen als fysiotherapeut en heb 7 jaar met veel plezier bij Fortius gewerkt. Ik ben na die tijd van baan gewisseld. Dat doe ik nu, 7 jaar later, met veel plezier weer. Fortius is in de tussentijd enorm vernieuwd, maar ik voel heel veel bekends, goeds en vertrouwds nu ik terug ben. Ik zie er naar uit u te (weer) te ontmoeten. Tot ziens!

Esther

Esther van Benten

Wilt u een afspraak plannen met Esther? Neem dan contact met ons op, wij zijn bereikbaar op 033-246 17 47 of info@fortiusfysiotherapie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *