Vragen of advies nodig? Bel 033 - 246 17 47

Eindelijk is het moment aangebroken dat we u weer mogen verwelkomen in onze oefenzaal! Binnen sporten is weer toegestaan. Wat hebben we u gemist! En hopelijk heeft u ons gemist. We kijken er naar uit, om u weer te mogen adviseren, begeleiden en coachen bij het sporten. Wij bieden alle sportactiviteiten weer aan, hetzij sommigen in een gewijzigde vorm of op een ander tijdstip, mede vanwege de richtlijnen van het RIVM. Kortom: iedereen kan weer deelnemen aan zijn/haar eigen sportmoment! Voor de liefhebbers blijft het mogelijk om buiten te sporten.

U heeft allemaal een oefenschema. Omdat het voor sommigen van u enkele maanden geleden is dat u gesport heeft, adviseren wij u om de eerste les(sen) ‘een stapje terug’ te doen in uw oefenschema. Heeft u vragen hierover, vraag het de fysiofittrainer die in de oefenzaal aanwezig is. Heeft u in de afgelopen periode klachten ontwikkeld aan het houding- en bewegingsapparaat, dan is het misschien verstandig eerst een afspraak te plannen bij de fysiotherapeut. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Deze richtlijnen zorgen voor een aantal aanpassingen, die u waarschijnlijk nog wel kent:

Aanmelden: U dient zich voor elke training (bij voorkeur online via supersaas) aan te melden. Hierdoor bewaken wij het aantal cliënten in de oefenzaal. U heeft de keus uit een groot aantal lesuren. Afhankelijk van uw abonnement kunt u inschrijven op de lessen. Aanmelden kunt u vanaf heden via de online agenda. Mocht online inschrijven voor u niet haalbaar zijn, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 033-2461747.

Voor het inschrijven via supersaas volg u het stappenplan: ga op internet naar het volgende adres;
https://www.supersaas.nl/schedule/Fortius_Fysiotherapie/Fysio_Fitness

Zien we jullie snel?

Hartelijke groet,
het team van Fortius