Nieuwsbrief december 2017

geplaatst in: Fortius Nieuws | 0

Nieuws uit het team

U hebt het vast al gezien op onze fotowand: de collectie is uitgebreid.
We heten welkom in ons team:

Angeline Bakker
Angeline is de vaste verzorgster van s.v. Veensche Boys. Verder zal zij op woensdagmorgen en vrijdagmiddag aanwezig zijn in de praktijk aan de van ’t Hoffstraat.

Robin Herder
Robin is voor u geen onbekende. Hij neemt dit seizoen de verzorging van v.v. NSC. op zich. Robin Herder zit in de afrondende fase van zijn studie fysiotherapie.

Ingrid Epskamp
is sinds november werkzaam bij Fortius. Ze is gecertificeerd fitness instructeur en NASM personal trainer. Ingrid begeleidt onder andere de dinsdagmiddag wandelgroep, geeft Ladyfit in Nijkerkerveen en Seniorfit in Nijkerk.

Justin den Uijl
zal vanaf januari 2018 op maandag de fysiofit begeleiden. U kent hem vast nog wel; hij heeft bij ons stage gelopen. Justin is bewegingsagoog en fysiotherapeut in opleiding.

Nicole van den Brink
is per 31 juli 2017 ons team komen versterken als interieurverzorgster.

Ondertussen is de kennis van onze therapeuten weer uitgebreid. De nodige certificaten zijn gehaald:

Willemieke is inmiddels gediplomeerd fysiotherapeut. Zij werkt nu structureel op dinsdag- en vrijdagavond en neemt vakanties en ziekte waar.
Dirk-Jan is inmiddels gecertificeerd handtherapeut.
Maarten heeft zijn certificaat voor het behandelen volgens de Mulligan methode. Deze methode wordt met name toegepast bij bewegingsbeperkingen in wervelkolom en gewrichten.
Angeline en Robin Herder hebben gelijk de opleiding Medical Taping gevolgd en succesvol afgesloten.
Chris heeft zijn opleiding: ‘gericht verwijzen’ succesvol afgerond.
Willeke heeft haar kennis op het gebied van begeleiding en behandeling bij oncologie aangevuld door het volgen van weer diverse cursussen.
Lianne is inmiddels bezig in het tweede jaar om de titel Master sport en manueel therapeut te verwerven.
Anouk hoopt dit schooljaar haar studie voor geriatrisch fysiotherapeut (speciaal voor ouderen) succesvol af te ronden.
Jarno is gestart met de opleiding tot master manueel therapeut.

Geboortebericht

Dirk-Jan en Eline kregen op 20 oktober een prachtige dochter: Noa Grace. Zij is het zusje van Levi. Ondertussen hebben wij Noa ook al kunnen bewonderen op de praktijk.

Wijziging openingstijden Zwangerfit

De tijden voor Zwangerfit zijn al enige tijd gewijzigd. De nieuwe tijden voor Zwangerfit:
Dinsdagavond van 19.30 uur – 20.30 uur.
De nagym begint om 20.30 uur.
Margreet verzorgt deze avond de Zwangerfitlessen.

4e fitnessgroep voor senioren

Inmiddels zijn we in Nijkerk gestart met de vierde groep seniorenfit. Er wordt een gevarieerd oefenprogramma aangeboden, afgestemd op uw belastbaarheid. Aansluitend is er gelegenheid om gezamenlijk koffie, thee te drinken. Interesse? Kom vrijblijvend een keer kijken.

RONN themabijeenkomsten

Het RONN (Regionaal Oncologie Netwerk Nijkerk) organiseert regelmatig themabijeenkomsten in wijkcentrum Corlaer. Willeke is daarbij namens Fortius. Voor informatie zie: www.ronnijkerk.nl

Oedeemtherapeut

Per juni is binnen onze praktijk Frederike Prins werkzaam. Frederike is oedeemtherapeut en op vrijdagmorgen aanwezig. Afspraken met haar kunnen gemaakt worden via uw therapeut of het secretariaat.

Diëtiste

Op de 3e donderdagmorgen in de maand is Carlien Mentink, diëtiste in onze praktijk werkzaam. Ook met haar kunt u afspraken maken via het secretariaat of via uw therapeut.

Gewijzigde tarieven Fysiofit

Na 10 jaar zullen wij per 1 januari 2018 een kleine prijswijziging doorvoeren voor de abonnementen. Niet alleen prijsverhoging, maar ook prijsverlaging. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de informatieve brief die op het publicatiebord hangt en in de wachtruimtes ligt.

Niet nagekomen afspraak

Volgens onze huisregels kunt u ingeplande afspraken tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Verschijnt u niet op de afgesproken tijd, of annuleert u niet binnen 24 uur? Dan zult u daarvoor de eerste keer een bericht ontvangen. Bij herhaling ontvangt u een factuur. Wilt u uw afspraak annuleren, maar zijn wij niet bereikbaar, laat dan een bericht achter op onze voicemail.

Nijkerkerveen

De trainingsruimte in de nieuwbouw bij s.v. Veensche Boys in Nijkerkerveen begint geleidelijk meer vorm te krijgen. Naar verwachting zullen wij medio volgend jaar deze mooie ruimte kunnen betrekken.

Verzorging sportclubs

We zijn er best een beetje trots op, dat drie Nijkerkse voetbalclubs en de korfbalvereniging de verzorging van de selectiespelers door onze therapeuten laten uitvoeren. We hebben overeenkomsten met v.v. NSC, v.v. Sparta Nijkerk, k.v. Sparta Nijkerk en s.v.Veensche Boys. Verder bieden wij (gratis) sportspreekuren aan leden van diverse andere sportclubs in Nijkerk, zoals Excelsior,
NVC, TV Sparta, de Nijeboulers, leden van 2B fit en Sportiva.

Fortius op Social Media

Naast onze eigen website zijn we op het internet ook te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Volgt u ons al?

Fortius Fysiotherapie 2018

Het komende jaar wordt een jaar vol veranderingen, waarin ook onze nieuwe praktijklocatie meer en meer vorm zal gaan krijgen. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *