Nieuwsbrief Juli 2018

geplaatst in: Fortius Nieuws | 0

Nieuws uit het team

Helaas gaat Anouk ons team per 1 september 2018 verlaten. Zij gaat meer uren bij haar andere werkgever werken. Robin Schreuder heeft een baan gekregen in Zeewolde. De komende weken zal Robin Herder de woensdagavonden waarnemen. Vanaf september zal Maarten niet meer op de vrijdag werkzaam zijn. Hij gaat de opleiding tot Manueel Therapeut volgen. Wij zijn in gesprek met een aantal mensen om nieuwe en ontstane vacatures te vervullen. Een deel kan door ons eigen team ingevuld worden. We houden u op de hoogte. Op 28 juni gaan Marco en Lisette trouwen. We wensen hen een fijne dag en een liefdevol en gelukkig huwelijk.

Fortius Nijkerk op weg naar de nieuwe praktijk locatie.

Het startschot voor de verbouwing is gegeven: de opdrachtbevestiging voor de verbouwing van het wijkcentrum is een feit. Bouwbedrijf Beitler uit Hoevelaken zal ons pand, met behulp van onderaannemers, verbouwen tot een mooie nieuwe eigentijdse fysiotherapiepraktijk. Per 9 juli 2018 zullen de sloopwerkzaamheden beginnen. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Rommelmarkt

Op 30 juni 2018 zal er nog een rommelmarkt gehouden worden in wijkcentrum Corlaer, Rijstegoed 2 van 09.00 uur tot 14.00 uur. Er is een aanbod van kleding, boeken, prullen en curiosa. Daarnaast zal de gedeeltelijke inboedel van het wijkcentrum te koop worden aangeboden. Want het pand moet helemaal leeg om ruimte te maken voor de verbouwing van het wijkcentrum tot de toekomstige praktijk van Fortius Fysiotherapie.

Wilt u uw overtollige spullen en kleding verkopen? Er is nog plaats. Prijs € 12,00 per tafel (140 x 80 cm) + 1 m ruimte aansluitend.  Opgeven/ inschrijven kan tot en met woensdag 27 juni 2018  via tel. nr: 033-2454940 of mailen naar administratie@wijkcentrum-corlaer.nl

Fortius Nijkerkerveen locatie Veensche Boys

Het eind van de nieuwbouw van de behandel- en fitnessruimte bij Veensche Boys is in zicht. Het wordt een prachtig geheel. De laatste hand aan de afwerking wordt gelegd. Het team voor Nijkerkerveen buigt zich samen met het bestuur van Veensche Boys over de laatste puntjes op de I: een functionele inrichting van deze mooie ruimtes. Vanaf 1 september 2018 zal het aanbod voor fysiotherapie, training en fitness verruimd zijn in Nijkerkerveen.

Fitness in Nijkerkerveen

Vanaf september 2018 beschikt Nijkerkerveen over een eigen fitness locatie. Fitness, Bedrijfsfitness, Seniorenfit, Ladyfit en groepslessen worden per 1 september 2018 aangeboden in het nieuwe pand van Veensche Boys. Onder deskundige begeleiding werken aan conditie, kracht en stabiliteit. Core training, ter verbetering van de rompstabiliteit, vermindert de kans op blessures bij veel sporten.

Fortius op Social Media

Naast onze eigen website zijn we op het internet ook te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Volgt u ons al?

Wijziging openingstijden

Ook de zomermaanden staat ons team voor u klaar. Een kleine aanpassing in de tijden voor PT: In verband met de komende vakanties zal de praktijk gesloten zijn op vrijdagavond 27 juli 2018 en 03 augustus 2018 vanaf 18.00 uur. En op zaterdag 11 augustus en 17 augustus.

Wij wensen u goede zonnige zomermaanden.

Team Fortius.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *