Nieuwsbrief juli 2019

geplaatst in: Uncategorized | 0

Nieuws uit het team
Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, vertrouwde gezichten zijn verdwenen. Maarten is elders gaan werken, evenals Robin Herder. Maxim hoopt over een maand te gaan werken in Oostenrijk, in de praktijk van zijn vader. Alle drie wensen we hen een goede tijd bij hun nieuwe werkgever.

Geurie is inmiddels na 22 jaar met welverdiend pensioen. We kunnen terugkijken op een gezellig afscheid.

Inmiddels zijn vacatures weer vervuld en is ons team uitgebreid. We heetten welkom in ons team: Maikel van den Hoek (voor u inmiddels vast geen onbekende meer) en Esther van Benten. Esther heeft al eerder bij ons gewerkt. Na zeven jaar is zij weer terug. Ze is manueel therapeut en daarnaast een specialist op het gebied van bekkenklachten.

Willemieke is gelukkig weer hersteld van haar knieoperatie. We zijn blij dat ze op de dinsdagavond weer bij ons werkzaam is.

Gemma is weer terug na haar zwangerschapsverlof. Ze kreeg samen met Elwin een prachtige dochter: Benthe.

En nog meer goed nieuws: Margreet is in blijde verwachting. Begin december wordt de kleine verwacht.

Lianne is intussen gediplomeerd sportfysiotherapeut, formeel: Master of Science Musculoskeletaal Sport-fysiotherapeut. Ze volgt momenteel nog een opleiding en hoopt volgend jaar af te studeren als manueel therapeut.

Uitbreiding Avondopenstelling Fysiotherapie
Wist u dat u  bij Fortius op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond een afspraak kunt maken met de fysiotherapeut?

Kampioenen
We mochten NSC Nijkerk en vv Sparta Nijkerk feliciteren met hun kampioenschap en promotie! We er trots op dat wij als verzorgende fysiotherapiepraktijk hier een steentje in mochten bijdragen. Met dank aan Robin Herder, Jarno Vriezekolk en Lianne van Ruitenbeek.

Nijkerkerveen: avondopenstelling fitness
Per 1 september zal het aanbod fysiotherapie en het sportaanbod in Nijkerkerveen uitgebreid worden. Naast de huidige tijden van Fysiofit, Ladyfitness, Seniorfit en een wandelgroep, kunt u op maandagavond gaan fitnessen. Van 18.00 uur – 20.00 in de  sportschool bij sv Veensche Boys, onder deskundige begeleiding. U hoeft geen lid te zijn van s.v. Veensche Boys om te sporten bij Fortius. Wie wel lid is, of kinderen heeft die lid zijn: u kunt nu fitnessen tijdens de voetbaltraining van uw kinderen. Wanneer uw pupil traint bij sv Veensche Boys, kunt u gelijktijdig onder deskundige begeleiding fitnessen en zo ook werken aan conditie, kracht en coördinatie. Fit kind, fitte ouder!

Sluiting op vrijdagavond
Per 22 juli 2019 zal er op vrijdagavond geen Fysiofit meer gegeven worden. De praktijk sluit op vrijdag om 18.00 uur.

Zomerfit: Laatste kans!
Lid van kv Sparta Nijkerk, vv Sparta Nijkerk, NSC of sv Veensche Boys, nu een laatste kans om je aan te melden voor zomerfit. Wil jij ook fit het nieuwe seizoen in, kijk dan voor de voorwaarden op onze website:
https://fortiusfysiotherapie.nl/zomerfit/

Wij hebben uw waardering nodig
Ook in ons vakgebied Fysiotherapie krijgt het cliënttevredenheidsonderzoek een steeds belangrijker plaats. De doelstelling van dit onderzoek is de kwaliteit van zorg te verbeteren. Steeds meer zorgverzekeraars nemen de deelname aan dit onderzoek op als verplichting in hun contractuele relatie met de zorgverlener, dus ook met onze praktijk. Daarom is uw/ jouw deelname aan dit onderzoek heel belangrijk voor onze praktijk.  Werkt u / jij mee?

Fortius op Social Media
Naast onze eigen website zijn we op het internet ook te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Volgt u ons al?

Fortius in de zomer 
Ook de zomermaanden staat ons team voor u klaar.  Wij wensen alle thuisblijvers en alle vakantiegangers goede zonnige zomermaanden!

Team Fortius

           

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *