Nieuwsbrief november 2018

geplaatst in: Fortius Nieuws | 0

Nieuws uit het team

Ons teamuitje was een succes. Wij hebben onze krachten gemeten en gezellig met elkaar gegeten. Trots op ons fantastische team!

We heten welkom in ons team: Julia van Grootveld. Julia heeft een aantal jaren geleden bij ons stage gelopen tijdens haar opleiding ‘sport en bewegen’. Ze volgt nu de opleiding tot fysiotherapeut. Haar vaste avond bij Fortius is de dinsdagavond.
Willemieke heeft een vervelende knieblessure opgelopen en  wacht op een operatie. Het zal nog even duren voor zij weer op de werkvloer terugkeert.

Maar we hebben ook goed nieuws: Gemma is in blijde verwachting.
Robin Herder en Maarten zullen hun dienstverband bij Fortius in uren uitbreiden.
Verder zal Maxim Schroots per deze maand ons team versterken. Maxim zit in zijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie en loopt momenteel bij ons stage.
Maxim gaat de verzorging doen bij de uitwedstrijden van sv Veensche Boys 2.
Ook bij vv Sparta Nijkerk is onze dienstverlening uitgebreid. Luuk Nijman is verzorger van het tweede van vv Sparta Nijkerk.
Angeline Bakker is onze coördinator gegevensbescherming. Voor alle vragen rondom privacy kunt u bij haar terecht.

De nieuwe praktijk

De verbouwing loopt voorspoedig. Onze nieuwe praktijk krijgt steeds meer vorm. Het wordt een prachtig functioneel pand. U heeft vast de tekeningen al zien hangen en de foto´s langs zien komen..

De opleverdatum wordt vrijdag voor de kerst verwacht. De verhuizing staat gepland voor woensdagavond 23, donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019. Houdt de berichtgeving op de website, facebook en publicatieborden in de gaten.

Uitbreiding sportactiviteiten en fysiotherapie in NIJKERKERVEEN

Per januari zal het aanbod fysiotherapie en het sportaanbod in Nijkerkerveen uitgebreid worden op de locatie van sv Veensche Boys. Naast Fysiofit, Ladyfitness, Seniorfit en een wandelgroep, komt er circuittraining en bootcamp. Nijkerkerveen beschikt per januari 2018 over een eigen sportschool bij sv Veensche Boys. Mogelijkheden genoeg. Wanneer uw pupil traint bij sv Veensche Boys, kunt u gelijktijdig onder deskundige begeleiding fitnessen en zo ook werken aan conditie, kracht en coördinatie. Houdt u de nieuwberichten in de gaten. Via website, social media en flyer zullen we u binnenkort informeren over de mogelijkheden, tarieven en de openingstijden.

Fortius op Social Media

Naast onze eigen website zijn we op het internet ook te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Volgt u ons al?

Wijziging openingstijden

In december zal de praktijk gesloten zijn op
1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Op Kerstavond 24 december en Oudejaarsdag 31 december 2018 sluit Fortius om 17.00 uur

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

Team Fortius

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *