Vragen of advies nodig? Bel 033 - 246 17 47

Over Fortius

Fortius is in de gemeente Nijkerk het ‘centrum voor Fysiotherapie en gezondheid’. De naam komt uit de olympische wereld: citius, altius, fortius: sneller, hoger en sterker. Samen met u gaan we aan het werk, om u ‘sterker’ te maken.

Fortius Fysiotherapie is een eerstelijns praktijk en staat voor kwaliteit, transparantie, betrouwbaarheid en innovatie.
Wij fysiotherapeuten zijn deskundig op het gebied van bewegen. Wij adviseren en behandelen patiënten die in het (dagelijkse leven) belemmerd worden bij dagelijkse activiteiten, bij het sporten of in het werk. Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. Een dag werken, een avondje sporten, fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of uw chronische ziekte… Herkenbaar?  Wij helpen u te (blijven) bewegen, nadat we eerst uw klacht en/of uw functiestoornis nauwkeurig in kaart hebben gebracht. Wij behandelen patiënten individueel of in groepen. Samen gaan we aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken wij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met onze adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Ook besteden wij veel aandacht aan preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
Wij hebben veel sportmomenten onder professionele begeleiding op basis van abonnement.

Binnen ons centrum wordt, indien nodig en in overleg met u, samengewerkt met andere disciplines. Op onze hoofdlocatie zijn een diëtiste, psycholoog, kinderpsycholoog, bedrijfsarts, cesartherapeut, podotherapeut en osteopaat werkzaam.
Fortius is in staat om de beste zorg te leveren en werkt samen met: huisartsen, medisch specialisten, arbo artsen, oncologieverpleegkundigen, ergotherapeuten, Gemeente Nijkerk en maakt deel uit van diverse netwerken (waaronder Chronisch ZorgNet, Stroke Service Eemland, TOFF). Fortius Fysiotherapie is verantwoordelijk voor de fysiotherapie en verzorging bij diverse sportclubs, en is samenwerkingspartner van Nijkerk Sportief en Gezond.

Onze vestigingen in Nijkerk en Nijkerkerveen zijn centraal gelegen, toegankelijk voor iedereen en voorzien van een ruime parkeergelegenheid.

 

Oefenzaal Nijkerk

Oefenzaal Nijkerkerveen