Thematraining

geplaatst in: Fysiofitness | 0

Thematraining is een succesvolle formule om bewegingsproblemen en blessures te verminderen en te voorkomen. Er wordt gewerkt in kleine groepen, onder deskundige fysiotherapeutische begeleiding. Tijdens de themalessen wordt er in blokken van 8 weken getraind en staat het verbeteren van conditie, vergroten van kracht en coördinatie en het soepel houden van gewrichten centraal. Elk blok van 2 maanden zal in het teken staan van een ander deel van het lichaam, alle deelgebieden als rug, knie enz. komen aan bod, waardoor een gevarieerd trainingsaanbod gegarandeerd is! Tijdens de themales zal er na een gezamenlijke warming-up eerst individueel een half uur geoefend worden, daarna zal er in circuitvorm aandacht gegeven worden aan het deelgebied van dat blok. Aan het eind van het uur is er een gezamenlijke cooling-down. Thematraining zal plaatsvinden, tijdens de openingstijden voor Preventietraining/ fysiofit, volgens bijgaand rooster.

De openingstijden voor preventietraining blijven ongewijzigd, evenals de tarieven. Als u een abonnement fysiofit heeft, kunt u deelnemen aan de thematraining. Natuurlijk kunt u tijdens de tijden van thematraining, ook gewoon uw eigen trainingsschema uitvoeren, zoals u gewend bent. De begeleidend fysiotherapeut zal u dan professionele begeleiding bieden tijdens ‘het individuele half uur’ van deze themablokken en de uren daarbuiten.

Meld u nu aan, want er is maar beperkt plek! Aanmelden graag met vermelding van dag en tijdstip waarop u wenst deel te nemen. Aanmelden kan via de intekenlijst op de praktijk, telefonisch of via de website.

Maandag 19.00 – 20.00 uur
Dinsdag 10.30 – 11.30 uur

20.00 – 21.00 uur

Woensdag 10.00 – 11. 00 uur

19.00 – 20.00 uur

Donderdag 20.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.30  – 11.30 uur

18.30 – 19.30 uur

Zaterdag 09.30 – 10.30 uur
Januari / februari Gezond gewicht
Maart / april Nek / schouder / arm
Mei / juni Rug / buik
Juli / augustus Fit zonder vakantie / conditie
September / oktober Benen
November / december Balans
December Balans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *