Vragen of advies nodig? Bel 033 - 246 17 47

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Een sportfysiotherapeut heeft na de bacheloropleiding fysiotherapie een driejarige masteropleiding sportfysiotherapie gevolgd. Een sportfysiotherapeut heeft, naast de behandelmogelijkheden waarover een fysiotherapeut beschikt, technieken aangeleerd waarmee uw sportief functioneren extra goed begeleid kan worden.

Wanneer sportfysiotherapie?

Of u nu een professional, amateur of absolute beginner bent, de sportfysiotherapeut is er voor elke sporter, van elke leeftijd en elk niveau. De sportfysiotherapeut onderscheidt zich door uitgebreide kennis van het bewegend functioneren van de sportende mens. Dat beperkt zich niet alleen tot het behandelen van blessures. Ook blessurepreventie of advisering rondom het beginnen met een sport behoren tot de mogelijkheden. Indien nodig kan een sportfysiotherapeut samen werken met een podoloog, manueeltherapeut, diëtist, orthopeed of sportpsycholoog.

Heeft u een vraag over uw sport, wilt u getest worden, heeft u een acute blessure of een telkens terugkerende pijnklacht? Maak een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten. We helpen u graag.