Vragen of advies nodig? Bel 033 - 246 17 47

Ben JIJ die MANUEEL THERAPEUT
die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

Iemand die wil werken in een fijn en enthousiast team van professionals in een mooie praktijkruimte in het midden van het land;  met een passende beloning in overeenstemming met de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden?
Ben jij die manueel therapeut die met zijn/haar kennis en kwaliteiten ons team wil versterken en  verrijken. Die zich verder wil ontwikkelen en een praktijk zoekt met doorgroeimogelijkheden?

Dan zoek jij ONS!

Fortius Fysiotherapie  is een Keurmerkpraktijk met drie locaties binnen Nijkerk en Nijkerkerveen.
Het centrum biedt verschillende specialisaties aan waaronder manueel therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie. Onze hoofdlocatie telt 10 behandelkamers en heeft een grote fitnessruimte ter beschikking.
Daarnaast is er in ons pand ruimte voor multidisciplinaire samenwerking met de osteopaat, (sport)diëtist, psycholoog, Cesar oefentherapeut en de podotherapeut. Het therapeutisch centrum is gespecialiseerd in het behandelen van sport- en orthopedische revalidatie.
Wegens het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die graag bij ons komt werken. Het aantal contracturen kan in overleg worden vastgesteld.

Wil je meer weten over deze functie, graag een keer kennis maken of bij ons in de praktijk komen kijken? Neem dan contact op met Jeanette van den Berg, bereikbaar op tel.nr. 033-2461747.
Kijk je er naar uit om jouw kennis en ervaring in te zetten in onze praktijk?
Stuur je motivatiebrief en C.V. dan voor 6 januari 2023 naar
j.vandenberg@fortiusfysiotherapie.nl onder vermelding van ‘vacature manueel therapeut’.