Update Corona maatregelen 14-12-2020

geplaatst in: Fortius Nieuws | 0

Welkom bij Fortius

In navolging van het advies van de Rijksoverheid willen wij u graag informeren:
Als fysiotherapeuten staan wij ook de komende weken voor u klaar.

Wat gaat WEL door:

De fysiotherapeutische zorg blijven wij verstrekken.

Alle afspraken (intake, onderzoek, individuele behandelingen en uw fysiotherapeutische behandeling in de oefenzaal) gaan gewoon door. Als u klachten heeft kunt u naar de praktijk bellen om een nieuwe afspraak te maken voor fysiotherapie.

We vragen u een badlaken en extra handdoek mee te nemen en uw handen te wassen voordat we starten met de behandeling. De wachtruimte is heringericht, zodat u op gepaste afstand van elkaar kunt wachten.
We volgen de richtlijnen van het RIVM en maken de praktijk frequenter schoon.

 

Wat gaat NIET door:

Vanaf dinsdag 15 december 2020 zullen wij op alle locaties, tot nadere berichtgeving en in ieder geval tot en met 19 januari 2021, geen fitnessactiviteiten meer aanbieden. Dit betekent dat er geen groepslessen (ladyfit, seniorfit, pilates, YVLO-ZwangerFit en wandelgroep) aangeboden worden en dat wij gesloten zijn voor fysiofitness.

Wees alert op uw gezondheid. Heeft u verhoging of verkoudheidsklachten, dan vragen wij u voor uw en onze veiligheid, uw afspraak telefonisch te annuleren.

 

We blijven nadenken over wat we u binnen de regelgeving kunnen bieden. Via onze website en via e-mail zullen we u blijven informeren. Houd uw email dus in de gaten, en check ook de map met ongewenste mail.

Graag staan we ook de komende tijd voor u klaar. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Team Fortius