Update Corona maatregelen 15-10-2020

geplaatst in: Fortius Nieuws | 0

 

Vanwege de nieuwe, aangescherpte richtlijnen vanuit de overheid informeren we u graag over de mogelijkheden voor behandeling en/of sporten bij Fortius Fysiotherapie. Veel van de maatregelen die al in onze praktijk van toepassing waren, gelden nog steeds.

BIJ KLACHTEN GELDT: ANNULEER OF VERZET UW AFSPRAAK!

Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.

Wanneer u zelf, of één van uw huisgenoten klachten heeft, annuleer of verzet dan uw afspraak en volg de overige stappen die worden genoemd op www.rijksoverheid.nl.

Ook wanneer u zelf of één van uw huisgenoten een Coronatest krijgt of heeft gehad, verzoeken wij u de afspraak te annuleren of verzetten.

DENKT U TE ALLEN TIJDE AAN DE 1,5 METER AFSTAND!

Zowel in de oefenzaal, in de wachtruimte en indien mogelijk in de behandelkamer.

Bij voorkeur draagt u een mondkapje in de wachtruimte. Wij verzoeken u de stoelen in de wachtruimte niet te verplaatsen.

 

Behandeling fysiotherapie:

Wij mogen onze patiënten behandelen voor fysiotherapie. Wij verzoeken u om een badlaken en een handdoek mee te nemen naar uw afspraak.

Uw behandelend fysiotherapeut heeft de vrijheid om zelf te bepalen of hij/zij een mondkapje draagt tijdens de behandeling. Wilt u graag dat hij/zij een mondkapje draagt, dan kunt u dit bespreken.

 

Sporten op abonnementsbasis:

Vooraf meldt u zich aan via onze online agenda of door middel van een telefoontje naar de praktijk. Er wordt hiermee een uur voor u gereserveerd om gebruik te maken van onze oefenzaal. Wij verzoeken u deze tijden in acht te nemen, en dus niet 10 minuten voor aanvang al aanwezig te zijn in onze wachtruimte of oefenzaal. Verlaat de oefenzaal wanneer het uur bijna voorbij is, zodat u genoeg tijd heeft om uw schoenen om te wisselen en het pand te verlaten voordat de sporters van het volgende blok er zijn.

Wij houden ons aan de regelgeving met betrekking tot het maximum aantal mensen dat tegelijk in onze oefenzaal aanwezig mag zijn. Per blok in onze online agenda staat het maximum aantal mensen ingevoerd.

Wij verzoeken u in sportkleding naar ons toe te komen. De douches zijn gesloten, de kleedruimtes zijn alleen beschikbaar om uw buitenschoenen te wisselen voor binnenschoenen. Hierbij geldt een maximum aantal van 4 personen tegelijk in de kleedruimte.

In tegenstelling tot onze eerdere handelswijze, verzoeken wij u het apparaat dat u wilt gaan gebruiken met ingang van 15 oktober 2020 VOOR GEBRUIK te desinfecteren. U kunt het desinfectiemiddel aanbrengen op de papieren doekjes die in de zaal aanwezig zijn, en daarmee de raakvlakken van het apparaat desinfecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *